Futiskesä lähestyy, Tehtis vielä lumen peitossa

Futiskesä lähestyy hyvää vauhtia, mutta samalla kevään edistyminen on ollut aiempiin vuosiin verrattuna hitaampaa.

Tehtiksellä on tällä hetkellä kauttaaltaan noin 20cm kevyttä pakkaslunta ja tämän alla ohut kerros alkutalven aikana jäätynyttä loskaa. Pitkän aikavälin sääennuste lupaa lämpöasteita päivisin viikonlopusta 10.-11.3. lukien, mutta yöpakkaset näyttävät jatkuvan lähes poikkeuksetta jopa huhtikuun puoleenväliin saakka. Sääennuste ei ole tällä hetkellä lupaava kentän sulamiselle ja siten käyttöönotolle maaliskuun aikana.

Kentän käyttöönottoa nopeutetaan käytettävissä olevin keinoin, ja samalla varmistetaan, että myös kentän joustavat pohjakerrokset sekä reuna-alueet ovat mahdollisimman sulia kentän avautuessa kentän käyttöturvallisuuden takaamiseksi.

Kevään ja kesän 2018 vuoroja on vielä vapaana, nopeat syövät hitaat, varaathan omasi! Ne vuorot, jotka ovat varauskalenterissa ennen kentän avautumista eivät vaadi erillistä perutusta. Kentän avautumisesta ilmoitetaan verkkosivuilla www.tehtis.fi ja käyttäjille sähköpostitse.

Tiedustelut asiaan liittyen voi osoittaa Markku Salmiselle, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. 0400 786 860.