Tehtikselle FIFA QUALITY PRO- sertifikaatti 2020-2021

25.9.2020 

FIFAn elokuussa tekemä sertifiointitestaus kentällä tuotti odotetun lopputuloksen ja erinomaisessa kunnossa olevalle kentällä myönnettiin FIFA QUALITY PRO- sertifikaatti 20.9.2021 saakka.

Markku Salminen
Valkeakosken Tehtis Oy

 

Tehtaankentän yksityisalue jatkossa suljettu ulkopuolisilta

Toistuvasta nuorison häiriökäyttäytymisestä johtuen Tehtaankentän yksityisalueen jalankulkuportit pidetään lukittuna eikä kentän vapaa käyttö varattujen vuorojen ulkopuolella ole enää sallittua. Myös kevyen liikenteen läpikulku kenttäalueella välillä Tehtaankatu-Niementie estyy.
 
Pääsääntöisesti nuoret ovat harjoitelleet omalla ajallaan kentällä fiksusti ja käyttäytyneet myös muilta osin alueella asianmukaisesti. Harmillisesti verrattain pieni joukko nuoria toimii kuitenkin toisin, kielloista piittaamatta katsomoissa nautitaan alkoholia, tupakoidaan ja sotketaan paikkoja. Häiriökäyttäytymisestä koituu kohtuutonta vaivaa sekä merkittäviä kuluja niin kenttäyhtiölle kuin alueen päävuokralaiselle FC Haka Oy:lle mm. kasvaneiden hallinto-, vartiointi- ja siivouskulujen vuoksi.
 
Tilanne on kestämätön ja siihen on puututtava nyt. Toivomme, että kentän käyttäjät yhdessä kenttäyhtiön kanssa osallistuvat aiempaa aktiivisemmin alueen vartiointiin. Mm. asiattomat henkilöt ikään katsomatta tulee kehottaa poistumaan alueelta. Toimimme myös yhteistyössä vartiointiliikkeen ja poliisin kanssa.
 
Seuraamme yhdessä käyttäjien kanssa tilannette ja palaamme aiempaan kenttäalueen vapaampaan käyttöön varattujen vuorojen ulkopuolella mikäli häiriökäyttäytyminen alueella näillä toimenpiteillä saadaan loppumaan.

Epidemian aiheuttamasta poikkeustilanteesta ja tähän liittyvästä hallituksen 16.3.2020 tekemästä linjauksesta johtuen, Tehtikselle ei voi tällä hetkellä varata vuoroja 13.4.2020 saakka. Seuraamme tilannetta jatkuvasti ja päivitämme varausjärjestelmää tämän mukaisesti. Kaikki em. aikavälille aiemmin tehdyt varaukset ovat nyt peruttu eikä niistä tulla laskuttamaan käyttäjiä.

Poikkeustilanteen päättymiseen ja tiivistahtiseen futiskauteen on hyvä jo valmistautua lukemalla https://www.tehtis.fi/8-uutiset/10-tehtiksen-kaeyttoeohjeita.

Satunnaisia harrastajia kehotamme toimimaan alueella vastuullisesti noudattaen kenttäalueen sääntöjä, välttämään ryhmäytymistä ja noudattamaan THL:n ohjeistusta https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19/ohjeita-kansalaisille-koronaviruksesta

Terveisin,

Markku Salminen
Valkeakosken Tehtis Oy

COVID-19 pandemian helpottaessa Tehtiksellä on täysi tohina päällä.

Tee vuorovaraus Tehtikselle https://www.tehtis.fi/varaus/Kohde/2-tehtis. Tiivistahtiseen futiskauteen on hyvä valmistautua lukemalla myös sääntömme https://www.tehtis.fi/8-uutiset/10-tehtiksen-kaeyttoeohjeita.

Toiminnassa kentällä tulee noudattaa kulloinkin voimassa olevia viranomaisten asettamia rajoituksia mm. ryhmäytymiseen liittyen, sekä huolehtia kukin osaltaan epidemian edellyttämästä ennaltaehkäisevästä toiminnasta.

Terveisin,

Markku Salminen
Valkeakosken Tehtis Oy

11.3.2020

Futiskausi Tehtiksellä jatkuu talven yli keskeytymättä leudon sään ansiosta.

Sääolosuhteet on syytä kuitenkin huomioida ja pidättäytyä harjoittelusta olosuhteiden näin vaatiessa. Vuoro voidaan perua vielä juuri ennen tämän alkamista.

Tee varauksesi kentällä https://www.tehtis.fi/varaus. Muistathan myös lukea "käyttöohjeet" https://www.tehtis.fi/8-uutiset/10-tehtiksen-kaeyttoeohjeita

Tervetuloa Tehtikselle,

Markku Salminen
Valkeakosken Tehtis Oy